Herroepingsrecht, retourneren & ruilen

Herroepingsrecht, retourneren & ruilen

ångerrättreturbyte

 🛒 Extended returns until the 6th of January 2023. Valid on all orders placed from dates 20-11-2022 and onwards.

Herroepingsrecht, retourneren & ruilen

Onder de ''Distance Selling Regulations'' (afstand verkoop reglement) wat onder het Europese en Zweedse recht valt mag je je bestelling binnen 14 dagen ruilen, annuleren of retourneren. De 14 dagen gaan in op het moment dat je de producten in ontvangst hebt genomen. De producten moeten in dezelfde staat (nieuw en ongedragen) worden terugverzonden. De producten kunnen teruggestuurd worden verzonden mits deze zich in de originele verpakking bevinden met de Chiquelle labels.

Kan ik mijn product ruilen voor een ander product, maat of kleur?

Helaas is dit niet mogelijk. Ons systeem accepteert geen inruil. Hiervoor moet je een nieuwe bestelling plaatsen en je huidige product eenvoudig retourneren (zie hieronder hoe). Dit zorgt er ook voor dat je jouw nieuwe product, maat of kleur eerder binnen hebt.

Hoe kun je een product retourneren?

Om een product te retourneren verwijzen wij je naar onze instructies die je hebt ontvangen met je bestelling (of zie hieronder).

Het verschuldigde bedrag wordt op dezelfde wijze als de betaling weer overgeboekt naar de rekening die bij ons bekend is. Het retour bedrag is exclusief de verzendkosten en/of administratie kosten. Je kunt de betalingen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de originele product(en) terug verwachten.

Instructies retourformulier PostNL

1. Formulier volledig invullen

2. Pakketje goed verpakken zodat deze niet beschadigd onderweg

3. PostNL label vestigen op je pakketje

4. Lever je pakketje in bij het dichtstbijzijnde PostNL ServicePoint (deze kun je hier vinden)

Voor het terugverzenden van je pakket brengen wij 4.95 euro in rekening.