Over Chiquelle

Over Chiquelle

kopvillkor-sv

Over ons

Chiquelle.com (Chiquelle AB – Org. 556889-8992) is een exclusief Zweeds kledingmerk gericht op het verkoop van kleding, tassen en accessoires. Chiquelle is in 2012 opgericht in Zweden (Stockholm) en heeft zich direct kunnen uitbreiden naar Europa, zowel de Verenigde Staten en de rest van de wereld. Wij zijn momenteel één van de snelst groeiende Scandinavische kleding merken met klanten uit 120 verschillende landen.

Ons doel is om jonge dames en vrouwen te inspireren door hen de laatste trends en unieke producten te bieden, die speciaal door onze designers geproduceerd zijn. Wij ontwerpen en produceren al onze producten zelf met een eigen label. De producten van Chiquelle zijn nergens anders te vinden. Wij bieden de laatste trends met hoge kwaliteit in kleding aan.

6 awards

Chiquelle heeft tot op heden 6 awards gewonnen. Deze waren voor “Newcomer of the year”, “Mobile experience of the year” Jetshop award 2015 en “The rising Star” op de internationale e-commerce event 2015 in Zweden. “E-commerce Store of the year” en “Design of the year” in Mei 2017 en de grootste e-commerce prijs ooit: ‘'Global E-commerce Award’’ in Barcelona, Juni 2017.

Waar komt de naam Chiquelle vandaan?

Het woord Chiquelle is geïnspireerd door twee Franse woorden: Chique/Chic en Elle. Met chique/chic bedoelen wij elegant en stijlvol. Elle is het Franse woord voor haar/zij, een dame. Chiquelle!

“Chiquelle.com is an online shopping destination that you need to bookmark and visit again and again.”