Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

kopvillkor-sv
LEVERINGS VOORWAARDEN

Wij verzenden met PostNL vanuit ons magazijn in Nederland (levertijd is 1-2 werkdagen). Wanneer wij verwijzen naar werkdagen, verwijzen wij naar maandag t/m vrijdag, met uitzonderingen van feestdagen. In sommige landen kan in samenwerking met de postdiensten en hun partners de bestelling ook op zaterdag worden bezorgd. Bezorgingen binnen Nederland kosten 4,95 EUR.

Chiquelle is aansprakelijk indien de goederen beschadigd of verloren zijn tijdens transport. Je dient binnen 14 dagen contact op te nemen met onze klantenservice als dit het geval is. Als de goederen verloren gaan of beschadigd raken bij het retourneren van het product, dan is de klant aansprakelijk. Het is niet mogelijk om je bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Tijdens zeer drukke weken/maanden, zoals feestdagen, kunnen er langere levertijden zijn.

Je ontvangt een bevestigings email van ons *orders@chiquelle.com* wanneer je bestelling is verwerkt. Je ontvangt ook een verzend -bevestigings e-mail wanneer je bestelling ons magazijn heeft verlaten. Als je de bevestigings email niet binnen 1-2 werkdagen hebt ontvangen, kun je contact opnemen met ons klantenservice team.

Wij zijn gerechtigd de klant een vergoeding van 15 EUR in rekening te brengen als het pakketje niet opgehaald wordt bij een ophaalpunt of in ontvnagst wordt genomen.

Je ontvangt een directe link met tracking nummer om je bestelling te volgen bij de bevestiging van je bestelling. 

Klantenservice

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice: customercare@chiquelle.com