Herroepingsrecht, retourneren & ruilen

Herroepingsrecht, retourneren & ruilen

ångerrättreturbyte

Herroepingsrecht, retourneren & ruilen

Onder de ''Distance Selling Regulations'' (afstand verkoop reglement) wat onder het Europese en Zweedse recht valt mag je je bestelling binnen 14 dagen ruilen, annuleren of retourneren. De 14 dagen gaan in op het moment dat je de producten in ontvangst hebt genomen. De producten moeten in dezelfde staat (nieuw en ongedragen) worden terugverzonden. De producten kunnen teruggestuurd worden verzonden mits deze zich in de originele verpakking bevinden met de Chiquelle labels.

Hoe kun je een product retourneren?

Om een product te retourneren verwijzen wij je naar onze instructies die je hebt ontvangen met je bestelling (of zie hieronder).

Het verschuldigde bedrag wordt op dezelfde wijze als de betaling weer overgeboekt naar de rekening die bij ons bekend is. Het retour bedrag is exclusief de verzendkosten. Je kunt de betalingen binnen 10 tot 14 werkdagen na ontvangst van de originele product(en) terug verwachten.

Instructies retourformulier

1. Formulier volledig invullen: voornaam, achternaam, maat, code reden / ruilen voor

2. Pakketje goed verpakken zodat deze niet beschadigd onderweg

3. DHL label vestigen op je pakketje

4. Je kunt je retour door een DHL-koerier laten ophalen op een moment waarop het jou schikt (met de toegevoegde retour label). Bel DHL Express om een afspraak te maken: +31 (0)88 0552 000

Voor het terugverzenden van je pakket brengen bij 5,95 euro in rekening. Ruilen is kosteloos.

Vergeet niet je reden op te geven voor het terug sturen van je producten, daarmee help je ons om onze service te verbeteren!