Betalingsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden

betalningsvillkor

Onze betalingsvoorwaarden

Wanneer je een bestelling plaatst bij www.chiquelle.nl ga je automatisch akkoord met de prijzen die wij op onze website tonen. Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW. Verzendkosten zijn 4.95 EUR.

Wij bieden de volgende betaalmethodes aan:

- Veilig betalen met iDeal

- Visa en Mastercard (creditcard)

- PayPal

- Klarna (direct en achteraf betalen)

Om een bestelling bij Klarna te plaatsen, moet je een bezorgadres en telefoonnummer dat geregistreerd staat in het land waar je woont.

Alle betalingen worden via onze partner Klarna AB (een van de vooraanstaande providers in alle Scandinavische landen en goedgekeurd door Visa/ Mastercard) gereguleerd zodat de betaling makkelijk, snel en veilig wordt afgehandeld. Daarnaast worden de betalingen ook voorzien van een encryptie die onder strikte bancaire standaarden vallen. Verder worden er geen extra kosten in rekening gebracht bij gebruik van Visa/Mastercard, Paypal of iDeal. Wees alert op alle informatie die je invult voordat je je betaling afrondt.

Betaling afronden

Zodra je je keuze hebt gemaakt en alle producten in je winkelwagen hebt geplaatst, klik je op “betalen”, vervolgens wordt je automatisch naar de laatste scherm geleid zodat je de betaling kunt afronden.

Korting codes en tegoedkaarten

Korting codes kunnen niet gecombineerd worden met andere campagnes en het is niet mogelijk twee verschillende cadeaukaarten of kortingcodes tegelijk te gebruiken bij dezelfde bestelling. Mocht je een kortingscode of een cadeaukaart hebben gebruik deze dan wanneer je de betaling wilt afronden. Het bedrag wordt automatisch verrekend en afgeschreven.

Bestelling annuleren of wijzigen niet mogelijk

Helaas is het binnen ons systeem niet mogelijk om een bestelling te annuleren en/of wijzigen. Wij verwerken je bestelling direct en automatisch en kunnen hierdoor helaas niks veranderen of annuleren. 

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice: customercare@chiquelle.com