Algemene voorwaarden

kundtjanst1-sv

ALGEMENE VOORWAARDEN

Chiquelle AB / Chiquelle.com ("Chiquelle") verzend wereldwijd en ook naar Nederland, vanuit Nederland binnen 1-2 werkdagen. Leveringen worden gedaan via PostNL en DHL Express. Bezorging binnen Nederland kost 4.95 EUR. Chiquelle is aansprakelijk indien de goederen beschadigd of verloren zijn tijdens de transport. U dient binnen 14 dagen contact op te nemen met onze klantenservice. Als de goederen verloren gaan of beschadigd raken bij het retourneren van het product, dan is de klant aansprakelijk.

Bevestiging

Zodra we jouw bestelling hebben ontvangen, sturen we automatisch een bevestiging naar door jou opgegeven e-mailadres. Het is daarom belangrijk dat je je korrekte e-mailadres invoert bij het plaatsen van je bestelling. Bewaar deze e-mail om eventuele contacten met de klantenservice te vergemakkelijken. De orderbevestiging (ontvangstbewijs) dient ook als garantie voor het bewijs van aankoop. Als je deze email niet binnen 2 werkdagen hebt ontvangen, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Betaling

Je kunt ervoor kiezen om te betalen met iDeal, Paypal of Visa/Mastercard of Klarna Faktuur. Al onze betalingen en banktransacties worden beheert en uitgevoerd door Klarna AB. Je kunt meer lezen over Klarna, hier. Chiquelle behandelt geen creditcard nummers en inhoudelijke informatie m.b.t. de transacties.

Betaling per kaart

Betaal met je eigen Visa, MasterCard of American Express veilig via het internet. Jouw betaling wordt behandeld door Klarna AB met veilige encryptie en onder strikte banknormen. Je kaartgegevens worden rechtstreeks naar de bank verzonden en kunnen niet door iemand anders dan je eigen bank worden gelezen. Er zijn geen extra kosten voor kaartbetalingen. Bij betaling via creditcards gelden de voorwaarden zodra de kaarttransactie is goedgekeurd.

Tarieven

Alle prijzen op www.chiquelle.nl zijn inclusief btw.

Bestellen

Bestellingen die in de naam van een andere persoon zijn gemaakt zonder zijn/haar toestemming waardoor als gevolg Chiquelle aan economische schade lijdt, zullen aan de politie worden gemeld. Chiquelle heeft het recht om alle prijzen te wijzigen inclusief prijzen op afgeprijsde producten. Als een prijs onjuist is zijn wij genoodzaakt om de aankoop te annuleren en het betaalde bedrag terug te betalen. Dit kan op elk moment uitgevoerd worden.

Klachten voorwaarden en intrekking

Het is belangrijk dat je als klant je producten controleert wanneer je je bestelling ontvangt om te kijken of de producten niet beschadigd zijn. Als je een artikel ontvangt en ziet dat het niet overeenkomt met het product dat je hebt besteld of dat het beschadigd is, neem dan binnen 14 dagen contact met ons op. Eventuele klachten kunnen worden verzonden naar onze klantenservice via customercare@chiquelle.com, of via ons contactformulier op de contactpagina. Gelieve het bestelnummer en de reden voor de klacht in te vullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de instructies over het retourneren van het artikel te verzenden. Het is erg belangrijk dat alle retourzendingen zodanig zijn verpakt dat het niet kan worden beschadigd.

Chiquelle heeft het recht om defecte goederen te vervangen door goederen van hetzelfde model. Als het product toch blijkt uitverkocht te zijn of niet besteld dan ontvang je een volledige terugbetaling. Consumenten hebben het recht om hun aankoop binnen 14 dagen te retourneren. Het recht geldt alleen in het geval dat het product in zijn originele verpakking in dezelfde staat als bij ontvangst wordt teruggestuurd. Voor het terugsturen van de product(en) betaalt de klant de kosten van de retourzending. Als een onderdeel tijdens het transport beschadigd is of wordt, moet je binnen 14 dagen contact opnemen met Chiquelle.

Persoonlijke informatie

Tijdens je aankoop slaan wij een aantal van je gegevens op om je bestelling te kunnen doorvoeren. Chiquelle behandelt alle persoonlijke gegevens vertrouwelijk en geeft geen enkele informatie door aan derden. Je hebt altijd het recht om toegang tot je gegevens te vragen en als er iets mis is, kun je het wijzigen of verwijderen.

Transport beschadigd goederen

Als jouw product tijdens het transport is beschadigd, moet dit ten allen tijde binnen 3 dagen aan de vervoerder melden. Het is daarom belangrijk dat je je pakket zorgvuldig nakijkt wanneer het aankomt. Transport schade moet direct worden doorgegeven aan Chiquelle binnen 14 dagen na ontvangst.

Product

Chiquelle heeft het recht om prijzen aan te passen, extra kosten te verrekenen en productinformatie te wijzigen, zoals productfoto's en aanbiedingen zonder voorafgaande kennisgeving. Via de beschikbare productafbeeldingen en product informatie proberen wij zo goed mogelijk het product te weergeven.

Wij behouden ons het recht voor eventuele fouten die op de pagina kunnen voorkomen en kunnen daarbij niet garanderen dat alle foto's het ware uiterlijk van het product accuraat weergeven. De afbeeldingen kunnen verschillen, dit is afhankelijk van de kleurinstellingen op elke computer/apparaat. Alle afbeeldingen/foto’s dienen alleen als illustraties te worden beschouwd en garanderen niet direct de uitstraling en kenmerken van het product.

Overmacht

Chiquelle is vrijgesteld van aansprakelijkheid voor schadevergoeding en andere sancties bij de uitvoering van het contract, verhinderd of vertraagd door omstandigheden buiten onze controle. Aangezien de vrijgave factor in overweging moet worden genomen, omvatten overheidsinterventie, nieuwe / gewijzigde wetgeving, gebrek aan staat, oorlog, brand, overstroming, arbeidsstoringen, verboden, beperkingen, sabotage, slecht vervoer of weersomstandigheden of gebrek aan levering door leveranciers waardoor het bedrijf is blootgesteld aan criminele activiteiten die activiteiten beïnvloeden.

Behoud van titel

Alle producten blijven eigendom van Chiquelle totdat de volledige betaling is uitgevoerd.

Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing wanneer de Zweedse of andere toepasselijke wetten geen condities bieden die in strijd zijn met de genoemde voorwaarden.

Vrijheid van keuze

Chiquelle behoudt zich het recht om de aankoop te annuleren indien er vermoeden/sprake is van fraude.